Veletrgovina Collagen Jeste li čuli za collagen?

Jeste li čuli za collagen?

Priča meni jedna moja prijateljica prije neki dan na kavi o jednom dodatku prehrani po imenu collagen. Ja joj kažem da sam mislila da je to samo sastojak krema, a ona mi tvrdi da je to upravo collagen dodatak prehrani. Ma svašta kažem ja njoj. I onda smo išle na Internet ukucale u tražilicu kad ono stvarno, pronašle smo toliko proizvoda koji nude upravo unos ovog sastojka direktno u metabolizam. Evo ja to zbilja nisam znala.

I tako je collagen postao naš novi tajni sastojak za održavanje ljepote našeg tijela u raznim oblicima. Naravno da sam si i ja naručila jednu bočicu, kako da ne.
I krenula sam s terapijom čisto kao eksperiment da vidim kakve se sve promijene mogu dogoditi na mom tijelu. Priznajem, nisam joj baš vjerovala jer danas svašta pišu i čovjek nije više siguran ni u što kad ima toliko stvari koje su čisti marketing i priča, a malo rezultata. No, nakon mjesec dana primijetila sam da mi je kosa nekako sjajnija, nokti su mi lijepo izrasli i dobili su jednu finu roza boju, ali ujednačenu što mi dosad nije uspjelo.

Zatim, primijetila sam da mi je i koža nekako glađa i pomlađena. Nastavila sam s konzumacijom i collagen u prahu je odradio svoje i za moj metabolizam.
Pravo malo čudo.

Ipak godine idu i koliko god se mi trudile jesti zdravo, vježbati i paziti da nas kile ne prevare collagen je zaista ispao pravi tajni sastojak ljepote. U ovakvim trenutcima sam presretna što se znanstvenici bave i ovakvim istraživanjima koji nam mogu pomoći u održavanju našeg lijepog izgleda. Naravno da smo odmah prenijele ovu krasnu vijest i našim ostalim prijateljicama i sve smo zajedno krenule u akciju uljepšavanja. Nakon nekoliko mjeseci upotrebe dokazi su tu, nema šta! Muž mi je prvi primijetio lijepu i njegovanu kožu, a bez skupocjenih preparata…