Veletrgovina Dječji satovi Kućno obrazovanje i dječji satovi kućne pouke

Kućno obrazovanje i dječji satovi kućne pouke

Ako ste u posljednje vrijeme nezadovoljni školskim sustavom u svojoj državi, posebice u vrijeme korone kada su vaša djeca više bila kod kuće nego u školi – možda su dječji satovi kućnog obrazovanja trajno rješenje za vas.

Dug je odgovor da provjerite jeste li provjerili zakon o kućnoj školi. Neke će države zahtijevati da u određenom roku obavijestite školski odbor i / ili školu prije nego što dijete povučete u kućnu školu. Ako je vaše dijete bilo u školskom sustavu i mlađe je od obvezne dobi vaše države, možda ćete još uvijek morati obavijestiti odbor i / ili školu. Ponovno je vrijeme da se obratite lokalnim grupama za podršku kad su u pitanju dječji satovi obrazovanja kod kuće. Te trenutne kućne škole mogu vam pomoći s tim pitanjima i načinom slanja obavijesti.

Dodatni resursi za kućno obrazovanje:

  • Pogledajte sjajne savjete različitih stručnjaka za kućnu školu 
  • Trebate li pomoć oko sve terminologije kućnog obrazovanja? Pokrili smo vas vodičem pojmova i definicija za kućnu školu od A do Ž!
  • Tražite kurikulum za kućnu školu? Homeschool.com nudi pomoć u nastavnom programu koja će vam pomoći u pronalaženju savršenog za vaše školarce! Uz ovu web stranicu dječji satovi kućnog obrazovanja u trenu će biti lakši
  • Istražite besplatne resurse o kućnoj školi koji će vam pomoći da školujete djecu u kući. Ovakve su poveznice sjajne za planiranje vlastitih studijskih predmeta ili proširenje vašeg kurikuluma za kućnu školu. Time4Learing.com nudi besplatnu dobrodošlicu u e-knjizi Homeschooling koja nudi uvid i korisne savjete za početnike. Preporučujem ovo preuzimanje te ovdje potražite nekoliko sjajnih savjeta o prelasku iz javne škole u kućnu. Uz ovu knjižicu dječji satovi će vam biti puno bliži nego sada.

Mnogi od nas započinju kućnu školu na kratko, a zatim često nastavljaju kućnu školu jednostavno zbog slobode. Iako se početak može činiti kaotičnim, i vi ćete uskoro otkriti dar školovanja u kući s djecom. Iskreno, podučavate svoje dijete od rođenja, a obrazovanje u kući nastavak je ovog stila učenja unutar obitelji. Vjerojatno niste ni svjesni da su dječji satovi kućnog obrazovanja počeli čim ste svoje dijete rodili.