Veletrgovina Liposukcija Zanima me liposukcija pa sam istražila svoje opcije

Zanima me liposukcija pa sam istražila svoje opcije

Oduvijek sam imala višak kilograma i to je moja boljka s kojom se borim od malih nogu. A znate kako je, uvijek želite upravo ono što nemate – tako sam i ja oduvijek htjela biti isklesana i vitka, a nakon svih pokušaja i neuspjeha pomislila sam da bi liposukcija možda za mene mogla riješiti taj problem – ili ga barem na neki način umanjiti.

Kako bih bila upoznata sa svojim opcijama malo sam istraživala kakva liposukcija postoji te koja bi mi možda najviše odgovarala.

Zanima me liposukcija pa sam istražila svoje opcije

Došla sam do zaključka da su mi možda dvije opcije najbolje u ovom trenu:

VASER: Ovo je akronim za Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance. To je liposukcija koja koristi ultrazvučne valove za razbijanje i emulgiranje masnoće prije njenog usisavanja. Mala sonda se umetne ispod kože i emitira ultrazvučne vibracije koje ciljaju samo masne stanice, ostavljajući ostala tkiva netaknutima. VASER može biti precizniji i selektivniji od drugih metoda i može sačuvati više krvnih žila i živaca.

SmartLipo: Ova liposukcija je također poznata kao laserska lipoliza. To je liposukcija koja koristi lasersku energiju za zagrijavanje i uništavanje masnog tkiva prije nego što ga usisava. Mala sonda se umetne ispod kože i isporučuje laserske zrake koje pucaju i pretvaraju masne stanice u tekućinu. Laser također koagulira krvne žile i potiče proizvodnju kolagena, što može poboljšati elastičnost i glatkoću kože. SmartLipo je manje invazivan od drugih metoda i može dovesti do manjeg krvarenja i ožiljaka.

Za bilo koju od navedenih da se odlučim, liposukcija će biti samo pomoć na putu do željene kilaže, dosta toga ću morati i sama odraditi u tom procesu. U to se svakako ubrajaju zdrava prehrana i jača fizička aktivnost. Jednostavno ću morati naći i za ove korake na putu ka zdravlju vremena u svom ionako pretrpanom rasporedu.

Ali ako pronalazim budžet za iznos koliko košta liposukcija, onda ću definitivno morati naći i vrijeme da se pozabavim sama sa sobom prije nego se podvrgnem zahvatu.