Veletrgovina Operacija ušiju Često operacija ušiju rješava i psihološke probleme

Često operacija ušiju rješava i psihološke probleme

Kozmetička, plastična kirurgija je danas sasvim normalna stvar i više nije tabu kao što je nekada bila. Sve više ljudi njoj pribjegava, ne čisto iz razloga estetike nego se često sa takvim operativnim zahvatima podiže i samopouzdanje, a operacija ušiju jedna je od najčešćih kaj je i psihičko zdravlje u pitanju.

Što očekivati ​​nakon operacije često je vrlo bitna informacije, jer kao i svaka druga redovna operacija tako i operacija ušiju (ali i bilo koja druga plastična operacija) nosi svoje rizike, kao i stvari s kojima se kasnije morate nositi kako biste u potpunosti ozdravili i postali bolja (i u krajnjoj liniji, ljepša) verzija sebe.

Mekani oblozi naneseni na uši ostat će ovdje i nekoliko dana nakon što je operacija ušiju obavljena. Većina pacijenata osjeća blagu nelagodu. Ako ste navikli spavati na boku, načini spavanja mogu vam biti poremećeni tjedan ili više jer ne možete vršiti pritisak na područja uha. Ponekad se preporučuje da se trake za glavu drže na ušima u željenom položaju dva tjedna nakon operacije.

Rizici su prilično minimalni kad je operacija ušiju u pitanju, ali uključuju vrlo rijetke infekcije, loše zarastanje ili mogućnost recidiva deformiteta. Obično će nakon ozdravljenja ostati samo tanak bijeli ožiljak iza uha. Budući da je ovaj ožiljak u prirodnom naboru iza uha, problem vidljivosti je gotovo nepostojeći. Sve neuobičajeno treba odmah prijaviti kirurgu.

Plastična operacija lica omogućuje ispravljanje mnogih nedostataka lica koji često mogu narušiti nečije samopouzdanje. Promjenom izgleda, kozmetička kirurgija može vam pomoći promijeniti način na koji se osjećate i kako doživljavate samog sebe. Osiguranje uglavnom ne pokriva operaciju koja je isključivo iz kozmetičkih razloga. Operacija za ispravljanje ili poboljšanje urođenih oštećenja ili traumatičnih ozljeda može se nadoknaditi u cijelosti ili djelomično iz osiguranja. Odgovornost je pacijenta da provjeri kod nositelja osiguranja informacije o stupnju pokrića jer se svaka operacija ušiju drugačije procjenjuje.